Wij staan bekend om onze Aziatische gerechten, onze chef en eigenaar heeft voor u elke maand een afwisselende menu samengesteld. De gerechten worden vers bereid in onze wokpannen, waarbij verschillende smaken in de Aziatische cultuur aan bod komen. Pittig, zuur en toch zoet komen veel in deze gerechten voor.

Wist u dat bij ons...

Zowel kippenvlees als varkenvlees sate kunt bestellen. Wat onze sates zo speciaal maakt is dat wij het vlees zelf snijden, marineren en prikken aan een houten stokje. 

Ook hebben wij speciale was en bereid methodes voor onze rijst en vlees voor al onze Aziatische gerechten. Hierdoor zijn onze vleeswaren malser en sterker van smaak en valt onze rijst zachter in het mond. 

 

Elke maand hebben wij afwisselende 'Chinese maandmenu' voor u om af te halen. Dit menu is samengesteld door onze Chef en eigenaar. Elk samengesteld menu is geschikt voor 2 personen, voor een bedrag van €22,95. Voor 4 personen €43,95

U heeft bij het maandmenu keuze uit Bami, Nasi of Witte Rijst. Wilt u liever Mihoen, dan wordt daarbij 2,- extra verrekend. Voor half Bami en half Nasi, wordt daarbij 1,00 extra verrekend. 

Bekijk hier onder voor onze afwisselende Chinese Maandmenu.

September €22,95
Babi Pangang 6 stuks mini loempia's
Kippenvlees met Ketjapsaus en groenten 2 stokjes sate
Foe yong hai Keuze uit: Bami, Nasi, Witte rijst of mihoen

Graag uw bestelling telefonisch plaatsen met uw naam en achternaam. Bij het ophalen van uw bestelling, het liefst door  1 persoon. 

(De bestellingen/afhalen/betalingen worden buiten, op onze terras voldaan)

De betalingen worden verricht bij de eerste aangegeven terrasraam.
Wanneer uw bestelling klaar is, wordt dit afgegeven bij onze tweede aangegeven terrasraam.

Houd rekening met 1,5 m. afstand.

Geef uw bestelling op tijd door, zo blijft de wachttijd minimaal.

Vanwege de drukte/bezette lijnen, kan het voor komen dat u doorverbonden wordt met onze voicemail. Graag uw bestelling NIET inspreken, dit wordt helaas niet doorverzonden naar onze telefoon.

Probeer paar minuten erna nogmaals, onze medewerker zal u te woord staan!