Wij staan bekend om onze Aziatische gerechten, onze chef en eigenaar heeft voor u elke maand een afwisselende menu samengesteld. De gerechten worden vers bereid in onze wokpannen, waarbij verschillende smaken in de Aziatische cultuur aan bod komen. Pittig, zuur en toch zoet komen veel in deze gerechten voor.

Wist u dat bij ons...

Zowel kippenvlees als varkenvlees sate kunt bestellen. Wat onze sates zo speciaal maakt is dat wij het vlees zelf snijden, marineren en prikken aan een houten stokje. 

Ook hebben wij speciale was en bereid methodes voor onze rijst en vlees voor al onze Aziatische gerechten. Hierdoor zijn onze vleeswaren malser en sterker van smaak en valt onze rijst zachter in het mond. 

 

Elke maand hebben wij afwisselende 'Chinese maandmenu' voor u om af te halen. Dit menu is samengesteld door onze Chef en eigenaar. Elk samengesteld menu is geschikt voor 2 personen, voor een bedrag van 21,95

U heeft bij het maandmenu keuze uit Bami, Nasi of Witte Rijst. Wilt u liever Mihoen, dan wordt daarbij 2,- extra verrekend. Voor half Bami en half Nasi, wordt daarbij 1,00 extra verrekend. 

Bekijk hier onder voor onze afwisselende Chinese Maandmenu.

September
Babi Pangang Kroepoek
Foe Yong Hai 2 stokjes sate
Kippenvlees met kongbao en groenten Keuze uit: Bami, Nasi, Witte rijst of mihoen