Restaurant 

Ook dit jaar zijn wij op de Eerste & Tweede kerstdag geopend! 

Met veel passie hebben wij ook dit jaar voor u een feestelijk viergangendiner samengesteld. U heeft natuurlijk ook de keuze om van de kaart te bestellen. 

Wij raden u aan om ruim van tevoren te reserveren via 0318-591663 om zeker te zijn van een plekje. Ons toegewijde team staat klaar om u en uw gezelschap te verwelkomen op deze bijzondere dagen. 

 


Ons concept gaat uit naar een breed assortiment met gevarieerde keuze aan eten en drinken, waardoor zowel jong als oud kan genieten van onze menukaart. De gerechten zijn van de Hollandse en Aziatische keuken. 

 

Wij bieden goede kwaliteit snacks, vleeswaren, frites en sauzen. Daarnaast hebben de chef en de eigenaar nieuwe Aziatische specialiteiten bedacht om ervan te smullen: Ossenhaas Teriyaki, Garnalen Teriyaki en Kip Teriyaki. De Spareribs en Saté zijn huisgemarineerd met een oosters tintje. 

 

Bovendien hebben wij ook een beperkt aantal vegetarische snacks, glutenvrije snacks & gerechten. Ook kunnen wij rekening houden met eventuele dieetwensen of allergieën.