Petit restaurant 't Smulhuis bestaat al 18 jaar en is gevestigd in het hartje van Otterlo.  Het restaurant beschikt over 200 zitplaatsen binnen en op de warme dagen 100 zitplaatsen op het terras. Ook is er een ruime parkeergelegenheid aanwezig voor onze gasten.

Daarnaast beschikken wij over een afhaal, waar u onze gerechten mee kan nemen om thuis ervan te genieten. Laat onze telefoon rinkelen of bestel bij de balie.

Ons concept gaat uit naar een breed assortiment met gevarieerde keuze aan eten en drinken, waardoor zowel jong als oud kan genieten van onze menukaart. De gerechten zijn van de Aziatische en Hollandse keuken. 

Bovendien hebben wij maandelijks 'het Chinese maandmenu' waarbij de chef de samengestelde gerechten voor u heeft gekozen. Dit kunt u bestellen bij de afhaalbalie en thuis er heerlijk van genieten. 

Wij bieden u van goede kwaliteit snacks & frites en sauzen voor onze gasten. Daarnaast paneren wij de Schnitzels zelf, waardoor deze zeer geliefd zijn door onze gasten. Bovendien worden onze Spareribs, tournedos en varkenshaas huis gemarineerd. De marinade is door onszelf ontwikkeld recept. 

 

Bent u nieuwsgierig wat wij u te bieden hebben? neem een kijkje bij onze Menukaart. 

Op de hoogte zijn van al onze acties en aanbiedingen kunt u ons ook volgen Facebook!