Petit restaurant 't Smulhuis is een familiebedrijf gerund door familie Hu en bestaat al ruim 19 jaar. Het restaurant is gevestigd in het hartje van Otterlo en beschikt over velen zitplaatsen binnen en op het terras. Ook beschikken wij over een ruime parkeergelegenheid voor onze gasten.

Daarnaast beschikken wij over een afhaal, waar u onze gerechten mee kan nemen om thuis ervan te genieten. Laat onze telefoon rinkelen of bestel bij de balie.

Ons concept gaat uit naar een breed assortiment met gevarieerde keuze aan eten en drinken, waardoor zowel jong als oud kan genieten van onze menukaart. De gerechten zijn van de Aziatische en Hollandse keuken. 

Bovendien hebben wij maandelijks 'het Chinese maandmenu' waarbij de chef en de eigenaar, de samengestelde gerechten voor u heeft gekozen. Dit kunt u bestellen bij de afhaalbalie of telefonisch, en thuis heerlijk ervan kan genieten. 

Wij bieden u van goede kwaliteit snacks & frites en sauzen voor onze gasten. Daarnaast paneren wij de Kipschnitzels zelf, waardoor deze zeer geliefd zijn door onze gasten. Bovendien worden onze Spareribs en Saté huisgemarineerd door ons zelf ontwikkelde recept. 

Bent u nieuwsgierig wat wij u te bieden hebben? neem een kijkje in onze Menukaart van het restaurant of onze Afhaal kaart. Bovendien kunnen wij u ook een buffet catering verzorgen aan huis of een buffet in ons restaurant.

Op de hoogte zijn? U kunt ons ook volgen op Facebook!